Specialøl fra Hornbeer, Skagen, Ask osvVi er  forhandler af øl fra Hornbeer bryghus. Bryghuset er blevet kåret som årets danske bryggeri i 2009, 2010 og 2011 af 10000 danske ølentusiaster
Vi har flotte gaveæsker vi kan pakke dem i hvis man skal have dem med til fest, reception eller noget andet.

 

Framboise

Dette er den forfriskende øl, der kan bruges som velkomstdrink eller ved andre festlige lejligheder. Framboise skal serves kold – gerne fra køleskabet ved 5-7 grader. Skænk den op i et vinglas, gerne lidt voldsomt, så der kan danne sig en flot pink.

Hornbeer Kong Henrik

Det er en øl af typen ’kellerbier’, som er en ufiltreret økologisk pilsner. Vi har brugt appetitlige mængder aromahumle, der kommer til udtryk som duft af blomst og frugt. Kong Henrik er fyldig, rund og festlig ved frokostbordet. Prøv selv

 

Hornbeer Red Cow
En økologisk Brown Ale fra Hornbeer. Brown Ale er den klassiske engelske pub-ale. En overgæret øl med smag fra chokolademalt og karamelmalt.  Og et stenkast fra bryggeriet, går de flotteste økologiske røde køer og græsser. 

Hornbeer Blonde
Den er brygget på lyse bygmalte, krydderier, humle, vand og gær. Øllet er med masser af kulsyre og er boblende frisk at se på.  Blonde er ideel til lette forretter, fisk, skaldyr, kylling eller som velkomstdrink istedet for hvidvinen eller champagnen.
Alkohol: 6,6%

 

Hornbeer Grisk
Den er brygget til ære for den finansielle sektor, der med usædvanlig høj moral varetager en vigtig funktion i samfundet. En humlet type, IPA 6,4% - lige mellem bankernes indlånsrente på 0,5% og udlånsrentern på 13%.

Hornbeer Eskil
I de gamle dage var øl srot, brunt og skident. Skident vil sige at den var ufiltreret. Eskil er opkaldt efter biskop Eskil der grundlagde Esrum kloster i Nordsjælland. Eskil er en knaldsort øl der har fået tilsat belgisk overgær. Øllen kan nydes alene eller til et dejligt frokostbord.
Alkohol: 5,6%

 

Hornbeer TopHop
er en humlet øl, en India Pale Ale det vil sige med moderat bitterhed på ca. 40 IBU, men med masser af duft og aroma fra den nyeste høst af humle. Vi har brugt de amerikanske humler centenniel, simcoe, cascade og amarillo. TopHop er med 4,7% alkohol, en noget lettere øl end traditionel IPA.

Hornbeer Black Magic Woman
Her et bud på en anderledes stout med tørverøget malt. Her er tale om en rigtig mandfolkeøl med meget af det hele. Øllet er brygget på ristede bygmalte, birkerøget malt, tørverøget malt, karamelmalte og alemalt. Den kan serveres til kaftige oste som blåskimmel og lignende.
Alkohol: 10%

Hornbeer Chili stout
En stout brygget med chokolade, kaffe, lakrids, vanilje og chili.
 Vores intension har været at brygge en kompleks øl – ikke for ekstrem, men alligevel med ”kant”. Chilien virker lidt som ”efterbrænder” – kildrer lidt på tungen, uden at være aggressiv.

Hornbeer Dryhop
Denne øl er valgt som årets bedste nyhed 2011 under 6%. Fik platin som bedste øl på Mondial de la Bierre i Strassbourg. Det er en tør humlet øl, det er ikke en IPA -  det er ikke en lager men det er en undergæret øl godt humlet og tørhumlet. En tør øl uden meget sukker. Dryhop er den helt rette øl til en varm sommerdag.

 

Hornbeer Vladimir
Det er nok derfor de nu er sure. Vladimir P er en naturlig arvtager for Tsarina Katarinas foretrukne Russian Imperial Stout på 8,2% fra Hornbeer. Det er 100 år siden, godt og vel. Hun var ikke just kendt for sine demokratiske tilbøjeligheder. Var lidt kold, kolerisk og beregnende. Men når hun kunne drikke en Russian Imperial Stout, så må tiden nu være til en Triple-Russian XXL Imperial Stout på 12%.

Hornbeer Summer
Summer er vores hyldest til den danske sommer - ligesom den - er Summer en smule lunefuld. Bedst som man tror at man får skænket en almindelig lys øl, så opdager man, at Summer byder på smag af hyldeblomst, honning, citrus, humle og krydderier. Summer er brygget så den har lidt naturlig syrlighed - det er med til at gøre den ekstra frisk.

Hornbock
fra Hornbeer er en undergæret øl af den stærke slags med omkring 7 pct alkohol. Vi har tilladt os at trække denne bokøl lidt i retning af vores egen smag. Det har vi gjort ved at anvende lidt mere bitterhumle og en smule røgmalt.

Happy HoppyViking
Det er den hidtil mest humlede øl - en triple IPA med omkring 130 IBU. Der er brugt bygmalte, hvoraf nogle har karamelkarakter. Farven er derfor gylden. Det er tørhumlet øllet ved at lade det trække med humle under lagringen. Blomsterduft når den hældes op.

 

Hophorn

Med Hophorn vil vi forsøge at kombinere det bedste fra flere øltyper. Humlebitterhed og aroma og duft fra IPA’ener, maltfylde og en antydning af ristet malt fra stout og porter. Farven er som valnøddetræ – dyb og mørk

Røgøl

Denne øl er ikke for hvem som helst!
Den kræver sikkert tilvænning for de fleste. Derefter skiller den vandene. Enten elsker man den, ellers også går man i en bue udenom. Prøv den én gang, to gange, tre gange… og døm så. Ideen til denne øl er opstået under et besøg i ølmekkaet Bamberg i Sydtyskland.

 

YTR

YTR – det er imperativ, eller bydemåde, som det hedder på dansk – af ytre, dvs. udtrykke sin mening. Det gør rigtigt mange mennesker. Aldrig er det jo blevet nemmere, end nu, hvor vi har de ”sociale” medier.

Hornbeer Stjernenat
Hornbeer Stjerneat er en øl af typen belgisk tripel. Hornbeer Stjernenat er brygget på bygmalt og hvedemalt og nænsomt krydret med korriander og enebær.

 

 

 

Fra Skagen Bryghus flyder den gode smag af velbrygget øl i bedste Skagen-atmosfære. Derfor har vi selvfølgelig valgt at have det i vores butik. Det er en skøn øl som kan nydes ved mange forskellige lejligheder.

 

Gl.Skagen – IPA 6,0 %
En amerikansk inspireret IPA, med 3 forskellige humler, som hver især giver øllen smag og duft af citrus, mango og mange andre spændende frugter eller blomster. Øllen er flot kobberfarvet og har en kraftig bitterhed som passer fint sammen med alkoholstyrken.

Sandmilen – Guld øl 6,0 %
En god gammeldags guld øl, som er brygget i samarbejde med den kendte kunstner, musiker og skuespiller Leif Sylvester. Leif er kendt for sangen ”Mormors Kolonihavehus”, filmene ”Midt Om Natten”, ”Tarzan Mama Mia” og tv-serien ”Taxa”. Øllen hed i sin tid Sylvester Guld.

 

Skawskum – Mørk Lager 5,0 %

En mørk og fyldig ”bayersk øl”, som øl blev lavet i gamle dage, før den lyse pilsner tog over. Øllen har en rigtig god sødme, fra den mørke munchermalt, og en svag bitterhed fra tyske humler. En type som mange damer sætter pris på, ikke for stærk og bitter

Drachmann – Pilsner 5,0 %
En gylden og frisk pilsner, med frugtnoter fra den meget eksklusive Tettnanger-humle og middel bitterhed. Øllen vandt pilsner kategorien ved Danmarks Mesterskaberne 2004 i haandbryg 

 

Bundgarn – Porter 6,5 %
Engelsk kulsort porter, hvor der er skelet lidt til den kendte porter fra Limfjorden. Her er brugt engelsk humle, røget malt, sort malt og engelsk lakrids. Øllen har en dejlig brændt og let røget smag, som afsluttes med lidt lakridssmag. God som half & half med Drachmann

Tuxen – Classic 5,3 %
Flot rødbrun tysk inspireret lagerøl. En moderne wiener eller bayersk øl. Brygget i anledningen af HKH Kronprins Frederiks besøg på bryghuset i august 2011. Meget smagfuld og aromatisk øl, og humlet med den gode tyske Mittelfrüher humle.

 

Nordlys – Hvedeøl 5%
Lys stråfarvet øl, med et tykt vedvarende skumlag. Proteinindholdet i hveden gør øllen uklar, men helt essentilet er den bløde, kornagtige smag af hvede. Hvede bidrager også til en cremet og fyldig øl, men fremtræder med en ret let og forfriskende finish

Krøyer – Dansk Øl 4,6 %
En lysgylden og traditionel dansk øl. En øl som mætter og fylder mindre en vores andre øltyper. Smager frisk og livlig samtidig med, at den balancerer godt mellem bitterhed og let sødme. En let drikkelig øl der slukker tørsten godt

 

Væltepeter – Dobbelt Bock 7,5 %
En sød, cremet og kraftig maltet dobbelt bock med et strejf af røg og tjære. Her er taget udgangspunkt i de gamle bundgarnsfiskere fra Skagen Havn. I stedet for en snus eller skråtobak, så kan man nyde Væltepeter

Sandormen 4,6%

Frisk smagful og rødlig pilsner. Øllet er pasteuriseret og ufiltreret

 

 

En premium øl

Inspireret af den rige nordiske natur

 

I nordisk mytologi kaldes asketræet "Livets Træ", Yggdrasil. Træets krone der altid er grøn, går helt op til himlen. Under træets rødder springer en kilde frem med visdommens vand til træet. Den dug der falder fra dets blade, holder jorden grøn.

 

Ask er en serie af helt unikke øl, inspireret af den rige, nordiske natur og brygget på kraften og smagen fra nordiske malte og urter. Hver øl har sin helt egen smag, der er resultatet af en dygtig brygmesters arbejde i kombination med 4 udvalgte urter, der tidligere blev brugt i køkkenerne eller som lægeurter

 

 

 

 

 

 

 

I vores butik har vi også gavekasser med forskellige øl. Vi har en kasse med en masse lækre øl fra Danmark som hedder "Danmark Rundt" hvor  der er 12 øl i fra Danmark. Udover det har vi en som hedder "Jorden Rundt" hvor alle øllene er fra udlandet. Der er også muligt at få en gavekasse med kun Tyske øl i smarte flasker,

 

 

Danmark rundt gaveæske
12 forskellige øl samlet i en kasse.
Kr. 355,00

midlertidigt udsolgt

Jorden rundt gaveæske
12 forskellige specielle øl fra forskellige lande.
Kr. 465,00

midlertidigt udsolgt

 

Tysk gaveæske med 6 forskellige øl
Kr. 260,00

midlertidigt udsolgt

Fars øl i gavekasse

Kr. 239,95

midlertidigt udsolgt

 

 

 

 

Midtfyns Chili Klaus Ghost
Ghost chilien er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden. Berømt for sin søde chili-smag, men også berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU.