Romantik i Audebo

ROMANTIK I AUDEBO

I forbindelse med en af vores binderi-elevers fagprøve afholdte vi et modeshow i havecenteret torsdag den 2. april 2008. Selve modeshowet gik ud på at vise blomster på en ny og spændende måde. Ved modeshowet blev der vist både undertøj, selvskabskjoler og brudekjoler. Undertøjet var fra Missya i Holbæk og selvskabskjolerne og brudekjolerne var fra Laito i Fårevejle.

Inden vores modeller skulle på scenen blev de sminket af  Amvay  og fik sat hår af Klip 19 i Grevinge.

Ved modeshowet havde vi Jens Poulsen som er chefredaktør for blomsterbladet til at præsentere modellerne samt de forskellige blomster de holdte.

Hele aftenen var Amvay og Klip 19 i butikken så vores kunder kunne spørge om forskellige ting og selv prøve at sidde i stolen.

Da en af vores dekoratører har taget massage uddannelsen,  havde vi også et sted hvor man kunne få massage, fodbad eller prøvesmage the.

Samme aften havde vi også vinsmagning, hvor en af vores vinleverandører skænkede vin ud så man kunne smage forskellige vine.

Til vinen skal der selvfølgelig også mad så derfor grillede vi pølser og stegte frikadeller. Derudover var der også kold kartoffelsalat og salat.

Her kommer der lidt billeder fra denne aften.