Kamelridning, modeshow, pensionistbesøg osv.

Forskellige aktiviteter i Havecenteret

 

I mange år har vi haft en rosenudstilling i august måned, hvor vi udstiller afskårne roser. Man har kunnet komme og kigge på roserne og så bestille dem hjem til levering i oktober. På den måde får man set en masse roser inden man beslutter sig for den helt rigtige.
 

En anden aktivitet vi har haft er et modeshow, som vi havde i april 2008. Det var i forbindelse med en af vores elever blev færdig som blomsterdekoraør.

Kamelridning har vi også haft i havecenteret. Vi havde lejet 2 kameler så man kunne komme og få en gratis ridetur. Det foregik sidst i juni måned i 2010.


 

Hver år sender vi også invitationer ud til alle plejecentre i de forskellige kommuner, samt pensionist foreninger i området. De bliver indbudt til at se vores juleudstilling i uge 44 - 46. Til dette arrangement får de gratis kaffe og kage samtidig med at de kan gå rundt og hygge sig og se på nisser i alle størrelser.

I forbindelse med julen afholder vi også forskellige juleværksteder, som foregår på 3 forskellige dage. Der er 3 forskellige ting man kan melde sig på. Dørpynt, Adventsdekorationer og juledekorationer. Kurset koster 50,00 at deltage i, og så får man kaffe og kage, samt nogle af de ting man bruger, under kurset også er med i prisen.


 

Den 12 marts 2011 havde vi besøg af en trædrejer i planteskolen. Han var i butikken, hvor han stod ag drejede forskellige produkter i træ. Der var også mulighed for at købe forskellige produkter i form af skåle, svampe til haven, knapper, hårpynt osv.

Søndag den 13 marts 2011 havde vi besøg af en podeekspert i planteskolen.


 

Kaninudstilling i havecenteret HAVENS DAG 2011
Vi havde besøg af Holbæk kaninavlerforening som udstillede mange forskellige racer indenfor kaniner

 

Siden 1967 er der ved siden af havecenteret blevet drevet tulipaner i et gartneri på Lykkebjergvej i Asnæs. Der bliver drevet lige over 2 millioner tulipaner samt hyacinter og påskeliljer


Alle disse forskellige aktiviteter kan man klikke på her til venstre i menupunkterne.

Læs mere om

Pode-ekspert besøg
Pode-ekspert besøg
  Søndag den 13 marts 2011 havde vi besøg af en podeekspert. Han... Se mere
Romantik og modeshow
Romantik og modeshow
ROMANTIK I AUDEBO I forbindelse med en af vores binderi-elevers... Se mere
Kamelridning
Kamelridning
   Gratis kamelridning i Havecenteret     Den... Se mere
Rosenudstilling
Rosenudstilling
  Rosenudstilling i Havecenteret Vi får de fleste af vores... Se mere
Pensionister på besøg hver jul
Pensionister på besøg hver jul
Besøg af plejehjem og ældrecentre   Hvert år til jul... Se mere
Æblets dag i Audebo
Æblets dag i Audebo
Vi fejrede æblefestivalen på Tuse Næs d. 5-6. oktober. Forskellige... Se mere