Redskaber, opbinding m.m.

 

 

 

 

 

Fiskars og Zink Lysbro redskaber er et kvalitets produkt som vi har i planteskolen. Indenfor Fiskars har vi både haveredskaber samt beskæresakse, grensakse osv.

I Zink Lysbro serien er det hovedsagligt haveredskaber samt håndredskaber af forskellig slags.

 

Wolfgarten er også et af de mæker vi har i planteskolen. Det er et smart kliksystem så man kan bruge det samme skaft til flere forskellige redskaber. Det er i høj kvalitet og klart et anbefalelsesværdigt produkt som vi selv er meget glade for.

 

 

Gardena er et produkt som alle kender, her i denne serie har vi beskæresakse og grensakse samt alt indenfor vanding iform af koblinger, sprøjtepistoler osv.

Gardena er også et kvalitetsprodukt som man kun kan være glad for at tage med sig i haven.

 

Felco har vi også i planteskolen og det er de beskæresakse vi selv bruger i marken. Det er et top kvalitetsprodukt som bare holder. Indenfor Felco kan man få alle reservedele og det er noget vi har i butikken.

 

Indenfor opbinding har vi Weibulls produkter. Der er alt hvad man skal bruge til forskellige opbindings opgaver.

 

Havehandsker har vi selvfølgelig også i planteskolen da man ikke kan undvære havehandsker til det hårde havearbejde. Vi har mange forskellige slags havehandsker i planteskolen afhængig af hvilket slags arbejde man skal lave i haven.

 

Vi har også forskellige haveslanger og siveslanger i planteskolen. Haveslangerne har vi både i 1/2" og 3/4" 

siveslanger er vigitige når man feks planter hæk, på den måde er man sikker på god vækst og ingen mangel på vand.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

Læs mere om

Hegn og pallerammer
Hegn og pallerammer
Vi har som noget nyt i år fået hasselhegn hjem i ruller med 5 meter.... Se mere