Blåbær, solbær, hindbær

Indenfor bær fndes utrolig mange varianter, her på siden eret lille udpluk af de forskellige bærbuske. I vores havecenter har vi alle de forskellige bærbuske som man kunne tænke sig til. Vi har alt indenfor, blåbær, hindbær, solbær, ribs, boysenbær, taybær, stikkelsbær, gojibær, brombær, ribs og hyldebær. du kan finde alle beskrivelserne af dem på dette link. 

 

 

https://www.homeandgarden.dk/produkter/225-frugtbuske/

 

 

Solbær Ben Alder
Solbærrene sidder på lange klaser. De er store, søde og meget vitaminrige. Modner i juli til august. Er velegnede til frysning, saft m.m.. Middel kraftig opret og sund busk. Meget frugtbar sort.

 

Solbær Titania
Mange pæne klaser med 4-8 bær, meget stort udbytte. Modner sidste halvdel af juli. Velegnet til frysning, saft m.m. Meget kraftig opret voksende og utrolig frugtbar. Meget sund, ingen meldug og meget lidt modtagelig for solbærknopgalmider.

 

Blåbær Blue Crop
Bærene er meget store, blåsorte og dugget. Modner i juli til august og skal plukkes af flere omgange. En løvfældende opret busk med tæt grenvækst. De unge grene er grønne og de ældre lys brune. Kan blive op til 1 meter høj. Kræver sur jordbund dvs. plantes i ugødet sphagnum. Denne sort er modstandsdygtig overfor mange sygdomme.

Blåbær Goldtraube
Bærene er store blåsorte og dugget. Modner i juli til august og skal plukkes af flere gange. En løvfældende opret busk med tæt grenvækst. De unge grene er grønne og de ældre er lysebrune. Kan blive op til 1,5 meter høj. Kræver surjord. Busken er modstandsdygtig overfor mange sygdomme.

 

Blåbær Northland(Amerikansk blåbær)
Bærene er store blåsorte og dugget. Modner i juli til august og skal plukkes af flere gange. En løvfældende opret busk med tæt grenvækst. De unge grene er grønne og de ældre er lysebrune.
Kan blive op til 2 meter høj. Kræver surjord og er modstandsdygtig overfor mange sygdomme.

 

Blåbær Sunshine Blue
Delvis stedsegrøn dværgblåbær. Får meget dekorative lyserøde blomster som blegner over til hvid i maj. Sorten er selvbestøvende men udbyttet øges hvis der er en anden sort til bestøvning. Flotte mørkeblå blåbær.

 

Hindbær Algonquin
Store og faste røde bær, der er meget søde. Modner i juli og har en lang høstperiode. Middelkraftigvoksende opret busk næsten uden torne. Sund og hårdfør sort. Frugterne har god holdbarhed.

 

Hindbær Autumm Bliss
Meget store mørkerøde bær af regelmæssig form. Modner fra august til oktober og får ikke orm. Bærene er ret modstandsdygtig overfor mugsygdomme. Oprette skud med torne. En sort som denne bør skæres helt ned hver vinter.

 

Hindbær Fallgold
Middelstore lysende gule, aromatiske og meget søde. Modner fra juli til september. Middelkraftigvoksende opret busk. Flot nærmest gyldent grønt løv. Bærer på 1. års skud. Efterårs hindbær der skal klippes ned hver vinter.

Boysenberry

Højde/vækst: 1,5 m. høj, selvbestøvende frugtbusk

Blomster:

Spiselige, store rødsorte "bær" fra august-september

Løv: Lange, tornefri, glatte, rankende skud, der bør hjælpes op ad et espalier

Vokseplads: Placeres i sol, i alm. havejord. Gerne fugtighedsbevarende, næringsrig, porøs/let jord


 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld