Frø i butikken hele året


I vores havecenter har vi et frøsortiment fra både HORNUM, WEIBULLS og NELSON GARDEN.  Der er alt indenfor blomster, krydderurter og andet til urtehaven. Vores frøsortiment byder også på økologiske frø samt forskellige grøntgødninger. 

I vores Hornum sortiment er der 400 forskellige sorter som er fordelt i blomster, krydderurter, grøntsagsfrø samt en masse økologiske frø.

I Nelson Garden`s sortiment er der 585 foskellige sorter fordelt på urter, blomster og økofrø.


Alt indenfor tilbehør såsom pluggboxe, tørvpotter, mini drivhuse og så og priklejord har vi selvfølgelig også i butikken.

 

 

Rootmaster er et kompakt minidrivhus med selvvandingsfunktion, hvilket gør dyrkningen nemmere.

 

 

Biologisk nedbrydelige potter ad 100 % PEFC certificeret cellulose 

Til forspiring af småplanter.

Biologisk nedbrydelige potter ad 100 % PEFC certificeret cellulose .

Til forspiring og hjemmedyrkning.

Fås i 6cm og 8cm

Etiketter i hvide eller i glade farver. Hjælp til at holde styr på de forskellige såede krydderurter eller grøntsager.

Sådåse, et såredskab med lang tud. Med drejebart låg i forskellige størrelser til de forskellige størrelser frø. 

Jordtermometer

Jordtermometer er et vigtigt hjælpemiddel til at kontrollere jordens temperatur. Det er specielt vigtigt ved direkte såning i foråret.

Fugtighedsmåler

Med fugtighedsmåleren kan du hurtigt og enkelt se om jorden trænger til vand. Kræver ikke batteri. Ideel til større potter, bede og "kritiske" steder i haven.

Vermiculite
Et skinnende mineral som udvider sig ved høj varme og danner granulat med stor overflade og lav egenvægt. Rigtig god til dækning af nysåede frø eller til at blande i pottemulden for at lette jorden og give mere ilt til rødderne.

Perlite
Perlite er ert vulkansk mineralemne som er meget rig på kisel. Det indeholder meget vand og luft som forbedrer ilttilgangen, jordstrukturen og giver god dræning. Rigtig god til jordforbedring til frø og stiklinger.