BESTIL DINE PLANTER HER
HURTIG LEVERING 3-6 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
ALTID GOD SERVICE

Få dit eget pæretræ i haven

Pæretræer
Alle vores pæretræer er A-kvalitet hvilket vil sige at de har 5-8 grene, altså allerede fra start et rimeligt stort træ. Vi har mange forskellige slags hjemme og hvis man har et specielt ønske så prøv at ringe og sprøg os.

 

Pære Clapps Favorite
Stor og gulgrøn med rødbrun stribet solside. Sød smag med en behagelig krydret aroma. En god spisepære. Modner i september og er holdbar i kort tid. Kraftigvoksende, opret vækst med pyramide krone. Kan blive et stort træ

Pære Clara Frijs
Runde middelstore grønne senere næsten gule. Har en frisk aromatisk sød smag. Spisepære der modner i slutningen af august til midten af september. Middelkraftigvoksende træ med rund krone.

 

Pære Concorde
Store og gulgrønne pærer der er søde og saftige med god aroma. Modner sidst i september til midten af oktober. Kan gemmes i 3-4 uger. Fin spisekvalitet.

Pære Conference
Middelstore flaskeformede matgrønne spisepærer. Saftige med god sød aromatisk smag. Modner i oktober. Middelkraftigvoksende regelmæssig pyramide agtig vækst. Sund sort med lang holdbarhed.

 

 

Pære Gråpære
Lille grågrøn pær med rød kind. Saftig med sød og krydret smag. God aroma. Modner fra midten af september. Kraftigvoksende bredt kronet træ. Sund og hårdfør. Bærer sent og bestøver ikke andre pæresorter.

Pære Herrepære
Middelstor næsten grøn pære. Saftig sød og aromatisk smag. Modner i september og kan gemmes til midten af oktober. Kraftigvoksende og opret vækst med overhængende grene. God og sund sort.

 

 

Pære Grev Moltke
Middelstor oval gulgrøn med rødbrunkind. Saftig med sød krydret smag. Modner midt september og kan gemmes til midten af oktober. Sund sort.

Pære Katrine

God spisepære, aflangt buttet typisk pæreform, tynd skræl. En sød pære som smager fantastisk, har dejlig sødme.

Modner midt-sen oktober