Godt fiskefoder er vigtigt for dine fisk

Godt foder til dine fisk er naturligvis vigtigt  for at dine fisk skal vokse ordentligt og få de bedste farver skal de fodres regelmæssigt.

 

Fodring

 

Giv aldrig dine fisk for meget foder. Det er bedre at fodre lidt end for meget.

1: Kontroller altid om dine fisk har spist op efter ca. 10-15 minutter. Fjern uspist foder for at undgå problemer med vandkvaliteten.

2: I nye bassiner eller hvis du har sat nye fisk ud, bør man være forsigtig med fodringen indtil filtermediet er blevet koloniseret af nyttitge nedbrydningsbakterier.

3: Vær opmærksom om foråret når baassinet lige er startet op efter vinteren. Anvend kun  let fordøjeligt foder.

 

Usikker om hvilket foder du skal købe

Bland -  dine fisk vil takke dig. Ingen synes om altid at spise det samme. Det

er det samme med dine fisk. Bland forskellige fodertyper, så trives dine fisk bedre.

 

Pondgranulat

Et godt og fiberrigt allaround foder som passer til alle bassinfisk, som tager foderet på overfladen. Foderes flyder længe hvilket får det nemmere at se om de har spist op. Foderet indeholder karotin som giver dine fisk flotte farver og har samtidig en høj energiværdi. Kan spises af både store og små fisk.

Pondsticks

En fiberrig foderblanding tilsat multivitaminer. Et værdifuldt hovedfoder til alle fisk, der tager foderet i overfladen. Flyder længe så det er let at kontrollere om fiskene spiser.

Størfoder

Støren kræver et helt specielt foder. Med et højt indhold af fedt og poteiner er dette foder perfekt til støren. Satidig er det synkende så det kommer ned på bunden, hvor støren finder sin føde.

Fodres ned til ca. 3 grader

Koipiller

specialfoder til koikarper og andre store fisk. Et foder der har højt proteinværdi og som er tilsat vitaminer og spirulina. Er velegnet til alle koikarper for at få de bedste farver frem.

Energifoder

Let fordøjelig foder med hurtig omsættelig energi ved lave vandtemperaturer. Tilsat multivitamier. Et rigtigt energifoder der både sætter fiskene i gang efter vinterpausen og opbygger deres energidepoter før en lang vinter.