Vin, Whisky, Cognag, portvin, rom osv.

Vi har en stor afdeling med diverse vine samt øl og specialiteter. De vine vi har i butikken er fra mange forskellige lande, samt fra vores lokale Bryghus på Odden. Vi er med i Interflora og leverer derfor friske buketter og specialiter ud hver dag. Det er selvfølgelig også muligt bare at ringe og bestille noget som ikke er i Interfloras sortiment. Herunder vises et lille udpluk af hvad vi har i butikken.

 

 

Volpetto Chianti

En skøn toskansk vin, en livlig og intens rødvin med silkebløde tanniner.

 

Henderson Shiraz

En Australsk fyldig rødvin. Henderson Shiraz er smuk dybrød vin med flot bouquet præget af modne peberfrugter og chokolade. Smagen er tør, fyldig med flotte nuancer af solbær, lakrids og peber.

 

Les Amourettes, Cabernet, 

Den smukke kirsebærrøde  farve står flot i glasset. I både bouquet og smag mødes man af mørke modne brombær og liflig vanilje, der udmunder sig i en utrolig blød og fyldig oplevelse. Vinen er utrolig alsidig.

Les Amourettes Rosè

Vinen er halvtør med en lækker forfriskende smag, der pirrer smagsløgene med noter af røde bær som ribs, jordbær og hindbær og et snert af friskkværnet rød peber. Oplagt at nyde på en varm sommeraften eller i selskab med friske sommersalater. 

 

Sueno Cabernet Sauvignon Reservado

Cabernet Sauvignon-druen er kendt som kongen af rødvin og druen bag de store vine fra Bordeaux, og med denne flotte rødvin er det tydeligt, hvorfor druen også er stjernen i den chilenske rødvinsproduktion

.

Villalta Valpolicella Ripasso Superiore

Valpolicella-vinen, som dermed bliver rigere og mere generøs, samtidig med at den også optager nogle af Amaronens eller . En fyldig og aromatisk vin med let sødme godt balanceret af saftig frugt og syre. 

 

 

Filo Amarone Della Valpolicella

Farven er meget tæt og mørk rubinrød. Duften er varm, mørk og præget af lidt frugt sødme, modne mørke bær og urter. Smagen er medium tør, lækker frugt rig og kraftig, med et flot saftigt præg af sorte kirsebær, tobak, mokka, sveskeblommer, krydderurter, mørk bitter chokolade, mørk toast og lidt vanilje. Flot kraftig rødvins "bombe". 

Sonovino Negroamaro og Primotivo.

Kombinationen af de to druer, med Negroamaros gode syre og Primitivos lidt ”søde” solbæragtige præg, giver en venlig og imødekommende rødvin med en flot dybrød farve og en liflig bouquet af kirsebær. Vinen er flot afrundet i smagen og fremstår både fyldig og blød med nuancer af brombær, kirsebær og chokolade.

 

Afan Macabeo, Campo de Borja 

Den sprøde og friske smag, der kommer til udtryk med noter af citrus, ananas og nektarin gør sig særdeles godt til sommerens lette anretninger, eller som aperitif på en varm sommeraften. 

 

Afan Garnacha Campo de Borja Vinen er fra det spændende vinområde Campo de Borja, der med sin kalkholdige jordbund og store temperaturforskelle giver perfekte forhold for Garnachadruen. Resultatet er en utrolig elegant vin, der gør sig særdeles godt på det klassiske spanske tapasbord, men som også kan nydes helt for sig selv.

 

Sueno Secreto, Chardonnay

En dejlig medium fyldig hvidvin med fine frugtnuancer af ananas og passionsfrugt.

Les Amourettes, Sauvignon

Let og elegant og halvtør stil.Flotte duftnoget af stikkelsbær og nyslået græs samt toner af abrikos go fersken.

 

 

Marie Andre Chablis

Læskende Chardonnay, god til fed fisk og skaldyr.

Lafonte, Zinfandel

En vin med druesødme kombineret med brombær og blomme-bouquet. Smagen er fyldig og rund.

 

 

Jack Rabbit hvidvin

En hvidvin som er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Dejlig og velafbalanceret hvidvin.

Kr. 69,00

Jack Rabbit White Zinfandel

En livlig og frisk rosè vin med frugtig smag og duft af jordbær, kirsebær og ribs.

Kr. 69,00

 

Jack Rabbit Merlot

En Merlot der ikke skuffer, med rige noter af multebær, solbær og kanel, samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker.

Kr. 69,00

Caballero Mendoza Barrica

En skøn spansk vin med fyldig og intens smag  og med en dejlig friskhed.

 

Scquesi Brachetto Asti

Brilliante bobler med de dejligste duftnoter af solmodner jordbær.

Acquesi Asti spumante

Sprudlende Muscato, der byder på sødmefyldte bobler med masser af frisk frugt.

 

Champagnen er smuk, strågul med livlige, fine bobler.

Bouqueten er fyldt med toner af hvide blomster og modne pærer, der understøttes af et mineralsk strejf. Smagen er harmonisk og blød. Hvide frugter udvikler sig, vokser og bidrager til den vedholdende, intense smag, der munder ud i en blød, mineralsk friskhed.

Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

En pragtchampagne både som aperitif eller til hele festmåltidet.

 

Tiamo Prosecco Organic grapes

Økologisk frisk og med en duft af æble, pære og citrus. Delikat frugtagtig smag.

Champagne Nicolas Feuillatte Selection.

Velafbalanceret og udtryksfuld champagne.Byder på de dejligsdte aromaer af hvide frugter, pink grape og hindbær.


Mery-Melrose Organic Cognac

Disse er blevet destilleret med druebærmen og modnet i nye og gamle Limousin egetræsfade for at skabe balance mellem de fine duftnuancer i cognac og nuancer fra fadet. 

Portvin Morgadio da Calcada
Tør, floral og dyb. Fuften er domineret af kirsebær, figner, ørdtæble og blommer. Smagen er domineret af kirsebær, lommer, chokolade, vanilje og kaffe.
Kr. 98,00

 

ASK Nordlig Gin er destilleret på de gamle nordiske lægeurter jernurt, stenurt, sarurt og salturt. Man mente tidligere at disse urter styrkede hjerte, lever og sjæl. I Nordisk mytologi kaldes asketræet ”livets træ”, Yggdrasil. Træets krone, der altid er grøn går helt op til himlen. Under træets rødder springer en kilde frem med visdommens vand til træet. Den dug der falder fra dens blade holder jorden grøn.

Sankt Thomas Carribean Rom

Smagen af denne elegante rom er blød, fyldig og aromatisk.

 

 

 

Denne maltwhisky er fremstillet i Skotland af bygkerner, der er spiret, tørret, udblødt, gæret og derefter destilleret og modnet på egetræsfade, og derefter er whiskyen aftappet. Denne 12års pure malt whisky fra det smukke, frodige Skotland, byder på store smagsoplevelser for både nybegyndere, for såvel som whisky kendere.. 

 

 

 

Læs mere om

Specialiteter    Chokolade, lakrids
Specialiteter Chokolade, lakrids
Da vi er med i Interflora er der en masse skønne produkter fra Flora & Evergreen... Se mere
Special-øl
Special-øl
Fra Skagen Bryghus flyder den gode smag af velbrygget øl i bedste... Se mere
Vesterhavsmost
Vesterhavsmost
  En af vores kollegaer i Home & Garden startede for 3 år siden med... Se mere