Vin, Whisky, Cognag, portvin, rom osv.

Vi har en stor afdeling med diverse vine samt øl og specialiteter. De vine vi har i butikken er fra mange forskellige lande, samt fra vores lokale Bryghus på Odden. Vi er med i Interflora og leverer derfor friske buketter og specialiter ud hver dag. Det er selvfølgelig også muligt bare at ringe og bestille noget som ikke er i Interfloras sortiment. Herunder vises et lille udpluk af hvad vi har i butikken.

 

Dolcetto Castello del Poggio Fra Italien Duften domineres af Amarena kirsebær, blomme og mandel. 

Farven på den færdige vin er teglstensrød. Duften er typisk for Dolcettodruen med en moden og fyldig karakter. Smagen er intens, tør og blød.

Velegnet til kraftige / fede retter, gerne med tomater/ sauce f.eks. gryderetter og lignende.

Kr. 119,00

Sangiovese er en af Italiens helt store druesorter og samtidig den mest plantede af de blå sorter.

Borgo SanLeo Sangiovese har en intens og indbydende rubinrød farve og en behageligt tillokkende bouquet med delikate krydderier. Smagen er tør, fyldig og rigt nuanceret.

Det er en særdeles alsidig vin, der er velegnet til gratinerede retter, kalvekød eller italiensk tomatsuppe

 

Borgo SanLeo Garganega har en medium dyb strågul farve med gyldne stråler. Aromaen er frisk og frugtrig, med antydninger af mandler og hyldeblomst. Smagen er velstruktureret og fyldig, med en tiltalende, ren eftersmag,

hvor man finder antydninger af sommerfrugter og mandler.

Kr. 69,00

 

 

 

Farven er dyb kirsebær rød. Dufter af mørke skovbær og krydderurter. Smagen er medium kraftig, saftig, lang og blød, med tydeligt solbær præg, krydderurter og lidt mørk toast.Velegnet til hygge uden mad, medium kraftige retter f.eks. hakkekød, past retter, pizza eller flæstesteg.

Kr. 59,00

Hesketh "Midday Somewhere"

Det moderate klima i dette område forlænger modningsperioden for Shiraz, der udvikler smagen meget positivt, hvilket udmønter sig i en aromatisk Shiraz med smagsnotaer af hindbær, kaffe, vanilje, krydderi og rigtig god karakter. Velegnet til oksekød og lam.

Kr. 99,00

 

Pinotage druen er kendetegnet ved, at den modner tidligt og giver et godt udbytte. I kombination med Shiraz-druen bliver Rib Shack en harmonisk vin, med fylde og kraft.

Vinen har en karakteristisk smag, rig på frugt og med undertoner af banan, samt en smule røg. Den bør drikkes ung, hvis man ønsker at bevare så meget som muligt af den frugtrige smag.

Denne modne, sveskeblommefarvede rødvin, er frisk, ung og udmærker sig ved stor druesmag og aromaer fra krydderier.

Druerne er både håndplukkede og høstet med maskine, hvor det kan lade sig gøre.

Den færdige vin er lagret på store egetræsfade før den blev aftappet.

Smagen er mellemfyldig med kompleks smag og en afdæmpet garvesyre, der gør den velegnet til de fleste retter

 

Pavillon Shiraz Rosé er en laksefarvet rosévin, fremstillet af håndplukkede Shirazdruer, hovedsagligt fra områderne Paarl og Franschoek. Druerne modnede gennem 2009 frem til høsten, der varede fra slutningen af februar til slutningen af marts.Boschendal Pavillion Shiraz Rosé har en elegant frisk smag, der gør den velegnet til både apéritif og lette retter.

Kr. 89,00

Denne vin har den særlige smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er særlig blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignondrue.

Velegnet til rødt kød, sammenkogte retter, pasta og dessertoste.

Kr. 89,00

 

Los Haroldos Family Reserva Malbec har en dyb rød farve med strålende lilla nuancer. Aromaen byder på røde frugter som kirsebær, blommer og hindbær kombineret med strejf af egetræ, chokolade og vanille. Smagen er blød med moden tannin og velafbalanceret syre, der kæler behageligt for ganen i den vedholdende eftersmag.

Flot rødvin der ”råber på en stor bøf”

Kr. 135,00

Ripasso Protempore har en rubinrød, klar farve og en karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig.

Vinen kan matche alle stege- og gryderetter, samt mellemlagrede og modne oste uden problemer.

KR. 145,00

 

Farven er meget tæt og mørk rubinrød. Duften er varm, mørk og præget af lidt frugt sødme, modne mørke bær og urter. Smagen er medium tør, lækker frugt rig og kraftig, med et flot saftigt præg af sorte kirsebær, tobak, mokka, sveskeblommer, krydderurter, mørk bitter chokolade, mørk toast og lidt vanilje. Flot kraftig rødvins "bombe". 

Kr. 199,00

Dopff au Moulin har fremstillet vin i den underskønne by Riquewihr siden 1574 og er et af verdens ældste familieejede vinfirmaer.

Efter en naturlig bundfældning af mosten, pumpes den til gæring i temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Doff au Moulin Pinot Blanc er en frisk, let, tør hvidvin med mild syrlighed.

Kr. 99,00

 

Jack Rabbit hvidvin

En hvidvin som er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Dejlig og velafbalanceret hvidvin.

Kr. 69,00

Jack Rabbit White Zinfandel

En livlig og frisk rosè vin med frugtig smag og duft af jordbær, kirsebær og ribs.

Kr. 69,00

 

Jack Rabbit Merlot

En Merlot der ikke skuffer, med rige noter af multebær, solbær og kanel, samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker.

Kr. 69,00

Tannu Rosso Økologisk

Vinen har en enestående rubinrød farve. En intens bouquet der minder om vilde bær, kirsebær og lakrids. Skøn vin.

Kr. 119,95

 

Segond de Durfort

Kr. 148,00

Terre Di Faiano Primotivo Salento Økologisk vin.

Stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien.

Kr. 

 

Baccorosa Castello del Poggio mousserende vin fra Italien.(Interflora sortiment)
Aromatisk smag som er fremragende til desserter, men kan også bruges som forfriskning. Sød, lækker mousserende rosèvin. Velegnet til jordbær dyppet i chokolade, aperitif ved festlige lejligheder, desserter m.m.
Kr. 109,00

Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

En pragtchampagne både som aperitif eller til hele festmåltidet.


 

Champagnen er smuk, strågul med livlige, fine bobler.

Bouqueten er fyldt med toner af hvide blomster og modne pærer, der understøttes af et mineralsk strejf. Smagen er harmonisk og blød. Hvide frugter udvikler sig, vokser og bidrager til den vedholdende, intense smag, der munder ud i en blød, mineralsk friskhed.

Louis Perdrier Champagne fra Frankrig(Interflora sortiment)
Farven er lys og gul med et let grønt skær. Smagen er frisk og frugtagtig.
20cl: Kr. 30,00
75cl: Kr. 99,00


Portvin Smith Woodhouse
Rubinrød farve og stærk brændene karakter.
Kr. 99,00

Portvin Morgadio da Calcada
Tør, floral og dyb. Fuften er domineret af kirsebær, figner, ørdtæble og blommer. Smagen er domineret af kirsebær, lommer, chokolade, vanilje og kaffe.
Kr. 98,00

 

ASK Nordlig Gin er destilleret på de gamle nordiske lægeurter jernurt, stenurt, sarurt og salturt. Man mente tidligere at disse urter styrkede hjerte, lever og sjæl. I Nordisk mytologi kaldes asketræet ”livets træ”, Yggdrasil. Træets krone, der altid er grøn går helt op til himlen. Under træets rødder springer en kilde frem med visdommens vand til træet. Den dug der falder fra dens blade holder jorden grøn.

Relicario Rum er en Premium Rum og har derfor sin helt egen karakteristiske blend. ”Basis rommen” i blendet er lagret i minimum 7 år. Men derudover benyttes flere forskellige endnu ældre rom i det endelige blend, alle disse har en alder på minimum 10 år. Relicario rom er en let rom, og et fint eksempel på Den Dominikanske 

 

Réviseur X.O. Limited Edition"Extra Old" er det ypperste huset kan præstere. Her lagrea Cognac'erne der indgår i denne særligt udvalgte cuvée i gennemsnitlig 20 år, hvor loven blot foreskriver 6 år. Den lange fadlagring giver Réviseur X.O. Limited Edition en lys rav farvet karakter. Duften er behagelig og man aner vanilje og eg. Smagen er kompleks og slikeblød med undertoner af tørret frugt- og nøddearomaer, vanilje og eg.

Denne maltwhisky er fremstillet i Skotland af bygkerner, der er spiret, tørret, udblødt, gæret og derefter destilleret og modnet på egetræsfade, og derefter er whiskyen aftappet. Denne 12års pure malt whisky fra det smukke, frodige Skotland, byder på store smagsoplevelser for både nybegyndere, for såvel som whisky kendere. Farven er gulrød og duften byder på citrus, sød malt og eksotiske frugter, især ananas. Smagen er nærmest cremet, slikeblød og frugtrig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

Læs mere om

Flora & Evergreen
Flora & Evergreen
Da vi er med i Interflora er der en masse skønne produkter fra Flora & Evergreen... Se mere
Special-øl
Special-øl
Vi er  forhandler af øl fra Hornbeer bryghus. Bryghuset er blevet... Se mere
Lehnsgård sennep og olier
Lehnsgård sennep og olier
    Bornholmsk sennep med chili fra... Se mere
Vesterhavsmost
Vesterhavsmost
  En af vores kollegaer i Home & Garden startede for 3 år siden med... Se mere
Chokolade og lakrids
Chokolade og lakrids
I butikken har vi en masse specialiteter i form af  noget skøn chokolade, vi har... Se mere