Vin, Whisky, Cognag, portvin, rom osv.

Vi har en stor afdeling med diverse vine samt øl og specialiteter. De vine vi har i butikken er fra mange forskellige lande, samt fra vores lokale Bryghus på Odden. Vi er med i Interflora og leverer derfor friske buketter og specialiter ud hver dag. Det er selvfølgelig også muligt bare at ringe og bestille noget som ikke er i Interfloras sortiment. Herunder vises et lille udpluk af hvad vi har i butikken.

 

 

Dolcetto Castello del Poggio Fra Italien Duften domineres af Amarena kirsebær, blomme og mandel. 

Farven på den færdige vin er teglstensrød. Duften er typisk for Dolcettodruen med en moden og fyldig karakter. Smagen er intens, tør og blød.

Velegnet til kraftige / fede retter, gerne med tomater/ sauce f.eks. gryderetter og lignende.

Kr. 125,00

Henderson Shiraz

En Australsk fyldig rødvin. Henderson Shiraz er smuk dybrød vin med flot bouquet præget af modne peberfrugter og chokolade. Smagen er tør, fyldig med flotte nuancer af solbær, lakrids og peber.

 

Les Amourettes, Cabernet, Sauvignon Shiraz, Languedoc.

Den smukke kirsebærrøde  farve står flot i glasset. I både bouquet og smag mødes man af mørke modne brombær og liflig vanilje, der udmunder sig i en utrolig blød og fyldig oplevelse. Vinen er utrolig alsidig og vil kunne matche såvel de mørke franske simreretter såvel som barbecue. 

Les Amourettes Rosè

Vinen er halvtør med en lækker forfriskende smag, der pirrer smagsløgene med noter af røde bær som ribs, jordbær og hindbær og et snert af friskkværnet rød peber. Oplagt at nyde på en varm sommeraften eller i selskab med friske sommersalater. 

 

 

Hvidvin Dopff au Moulin

Dopff au Moulin Pinot Blanc er en frisk, let, tør hvidvin med mild syrlighed.

 

Hesketh "Midday Somewhere"

Det moderate klima i dette område forlænger modningsperioden for Shiraz, der udvikler smagen meget positivt, hvilket udmønter sig i en aromatisk Shiraz med smagsnotaer af hindbær, kaffe, vanilje, krydderi og rigtig god karakter. Velegnet til oksekød og lam.

Kr. 99,00

 

 

Ribshack Pinotage druen er kendetegnet ved, at den modner tidligt og giver et godt udbytte. I kombination med Shiraz-druen bliver Rib Shack en harmonisk vin, med fylde og kraft.

Vinen har en karakteristisk smag, rig på frugt og med undertoner af banan, samt en smule røg. Den bør drikkes ung, hvis man ønsker at bevare så meget som muligt af den frugtrige smag.

Villalta Valpolicella Ripasso Superiore

Valpolicella-vinen, som dermed bliver rigere og mere generøs, samtidig med at den også optager nogle af Amaronens eller Reciotoens komplekse aromaer. En fyldig og aromatisk vin med let sødme godt balanceret af saftig frugt og syre. 

 

 

Los Haroldos Family Reserva Malbec har en dyb rød farve med strålende lilla nuancer. Aromaen byder på røde frugter som kirsebær, blommer og hindbær kombineret med strejf af egetræ, chokolade og vanille. Smagen er blød med moden tannin og velafbalanceret syre, der kæler behageligt for ganen i den vedholdende eftersmag.

Flot rødvin der ”råber på en stor bøf”

Kr. 135,00

Sueno Cabernet Sauvignon Reservado

Cabernet Sauvignon-druen er kendt som kongen af rødvin og druen bag de store vine fra Bordeaux, og med denne flotte rødvin er det tydeligt, hvorfor druen også er stjernen i den chilenske rødvinsproduktion

 

Filo Amarone Della Valpolicella

Farven er meget tæt og mørk rubinrød. Duften er varm, mørk og præget af lidt frugt sødme, modne mørke bær og urter. Smagen er medium tør, lækker frugt rig og kraftig, med et flot saftigt præg af sorte kirsebær, tobak, mokka, sveskeblommer, krydderurter, mørk bitter chokolade, mørk toast og lidt vanilje. Flot kraftig rødvins "bombe". 

Kr. 199,00

Sonovino Negroamaro og Primotivo.

Kombinationen af de to druer, med Negroamaros gode syre og Primitivos lidt ”søde” solbæragtige præg, giver en venlig og imødekommende rødvin med en flot dybrød farve og en liflig bouquet af kirsebær. Vinen er flot afrundet i smagen og fremstår både fyldig og blød med nuancer af brombær, kirsebær og chokolade. Sonovino Rosso er et oplagt valg, når menuen står på klassisk italiensk mad med masser af smag

Kr. 203.00

 

Afan Macabeo, Campo de Borja hvidvin

Den sprøde og friske smag, der kommer til udtryk med noter af citrus, ananas og nektarin gør sig særdeles godt til sommerens lette anretninger, eller som aperitif på en varm sommeraften. 

 

Afan Garnacha Campo de Borja Rødvin

Vinen er fra det spændende vinområde Campo de Borja, der med sin kalkholdige jordbund og store temperaturforskelle giver perfekte forhold for Garnachadruen. Resultatet er en utrolig elegant vin, der gør sig særdeles godt på det klassiske spanske tapasbord, men som også kan nydes helt for sig selv.

 

 

 

Jack Rabbit hvidvin

En hvidvin som er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Dejlig og velafbalanceret hvidvin.

Kr. 69,00

Jack Rabbit White Zinfandel

En livlig og frisk rosè vin med frugtig smag og duft af jordbær, kirsebær og ribs.

Kr. 69,00

 

Jack Rabbit Merlot

En Merlot der ikke skuffer, med rige noter af multebær, solbær og kanel, samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker.

Kr. 69,00

Tannu Rosso Økologisk

Vinen har en enestående rubinrød farve. En intens bouquet der minder om vilde bær, kirsebær og lakrids. Skøn vin.

Kr. 119,95

 

Segond de Durfort

Kr. 148,00

Terre Di Faiano Primotivo Salento Økologisk vin.

Stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien.

Kr. 

 

Baccorosa Castello del Poggio mousserende vin fra Italien.(Interflora sortiment)
Aromatisk smag som er fremragende til desserter, men kan også bruges som forfriskning. Sød, lækker mousserende rosèvin. Velegnet til jordbær dyppet i chokolade, aperitif ved festlige lejligheder, desserter m.m.
Kr. 109,00

Lanson Black Label Brut har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance.

En pragtchampagne både som aperitif eller til hele festmåltidet.


 

Champagnen er smuk, strågul med livlige, fine bobler.

Bouqueten er fyldt med toner af hvide blomster og modne pærer, der understøttes af et mineralsk strejf. Smagen er harmonisk og blød. Hvide frugter udvikler sig, vokser og bidrager til den vedholdende, intense smag, der munder ud i en blød, mineralsk friskhed.

 

 


Portvin Smith Woodhouse
Rubinrød farve og stærk brændene karakter.
Kr. 99,00

Portvin Morgadio da Calcada
Tør, floral og dyb. Fuften er domineret af kirsebær, figner, ørdtæble og blommer. Smagen er domineret af kirsebær, lommer, chokolade, vanilje og kaffe.
Kr. 98,00

 

ASK Nordlig Gin er destilleret på de gamle nordiske lægeurter jernurt, stenurt, sarurt og salturt. Man mente tidligere at disse urter styrkede hjerte, lever og sjæl. I Nordisk mytologi kaldes asketræet ”livets træ”, Yggdrasil. Træets krone, der altid er grøn går helt op til himlen. Under træets rødder springer en kilde frem med visdommens vand til træet. Den dug der falder fra dens blade holder jorden grøn.

Relicario Rum er en Premium Rum og har derfor sin helt egen karakteristiske blend. ”Basis rommen” i blendet er lagret i minimum 7 år. Men derudover benyttes flere forskellige endnu ældre rom i det endelige blend, alle disse har en alder på minimum 10 år. Relicario rom er en let rom, og et fint eksempel på Den Dominikanske 

 

Réviseur X.O. Limited Edition"Extra Old" er det ypperste huset kan præstere. Her lagrea Cognac'erne der indgår i denne særligt udvalgte cuvée i gennemsnitlig 20 år, hvor loven blot foreskriver 6 år. Den lange fadlagring giver Réviseur X.O. Limited Edition en lys rav farvet karakter. Duften er behagelig og man aner vanilje og eg. Smagen er kompleks og slikeblød med undertoner af tørret frugt- og nøddearomaer, vanilje og eg.

Denne maltwhisky er fremstillet i Skotland af bygkerner, der er spiret, tørret, udblødt, gæret og derefter destilleret og modnet på egetræsfade, og derefter er whiskyen aftappet. Denne 12års pure malt whisky fra det smukke, frodige Skotland, byder på store smagsoplevelser for både nybegyndere, for såvel som whisky kendere. Farven er gulrød og duften byder på citrus, sød malt og eksotiske frugter, især ananas. Smagen er nærmest cremet, slikeblød og frugtrig. 

 

 

 

Læs mere om

Specialiteter    Chokolade, lakrids
Specialiteter Chokolade, lakrids
Da vi er med i Interflora er der en masse skønne produkter fra Flora & Evergreen... Se mere
Special-øl
Special-øl
Fra Skagen Bryghus flyder den gode smag af velbrygget øl i bedste... Se mere
Vesterhavsmost
Vesterhavsmost
  En af vores kollegaer i Home & Garden startede for 3 år siden med... Se mere