Stueplanter

Vi har et stort udvalg af blomstrende og grønne planter, samt orkideer og sukkulenter.

Udvalget er altid svarende til tidens trend og kvaliteten er altid i top, da vi hver uge selv kører på grøntorvet og henter friske varer.Gødning og jord til de forskellige planter har vi også  og vi er altid parat  med gode råd og pasningsvejledning.

Udvalget kan variere fra uge til uge så hvis man ønsker en specifik plante så ring og spørg os om den er hjemme.

Stueplanten Calathea fås i mange varianter. Den har utrolig smukke blade og er nem at passe.

De mønstrede calathea blade folder tit sammen, men så snart solen bryder igennem og skinner på planten, strækker de sig for at fange lyset. Om  aftenen trækker de sig tilbage igen med en blød knitrende lyd.

 

På billeder herunder ses fra venstre en ananaasplante som har efter sigende skulle hjælpe mod snorken. Om det kuner rygter eller om det hjælper må komme an på en prøve.

I midten er det en ficus Ali som er en nem stueplante der ikke kræver meget plads. Ficus Ali vil helst stå lyst og ikke alt for meget vand.

Til højre er det en Monstera, også kaldet en fingerphilodendron. Den kræver ikke meget lys og vil gerne tørre ud mellem vandingerne.

 

 

Til venstre ses en Asplenium også kaldet fugleredebregne, den trives bedst hvis den er jævnt fugtig og foretrækker skygge.

I midten er det en Diffenbachia som er en nem og nøjsom stueplante. Den kan stå både lyst og mørkt men vil gerne have fugtig jord og masser af varme.

Til højre er det en Rhipsalis også kaldet misteltenkaktus, trives i direkte sol og kræver ikke meget vand.

 

 

 

På billederne herunder ses til højre Tolmiea, også kaldet mor & barn. Tolmiea er en nem stueplante som ikke kræver meget lys. Den laver mange små udløbere og det er derfor den kaldes mor og barn. Den skal vandes og gødes jævnligt.

I midten er det Anthurium, også kaldet flamingoblomst. Den fås i mange forskellige farver. Den tilhører ikke de helt nemme stueplanter. Anthurium skal stå lyst men ikke i direkte sol og holdes jævnt fugtig.

Til højre er det en ficus som vokser lidt som en bonsai.

 

 

På billederne herunder ses til højre en Clusia som er en hårdfør stueplante. Den kræver ikke meget vand  og skal stå lyst men ikke i direkte sol.

I midten er det den populære Aloe Vera stueplante som er en iltgivende plante. Aloe Vera er god til soveværelset men kan selvfølgelig stå alle steder i hjemmet. Den skal stå lyst med ikke i direkte sol og kræver ikke meget vand. Aloe Vera kan også bruges som lægeplante da den har en god virkning på huden.

Til højre er det en Dracena Deremensis som er nem at passe. Den skal stå lyst men ikke i direkte sol. Kræver ikke meget vand.

 

 

 

På billedet til venstre er det en Epiphyllum som ikke kræver meget vand. Den er utrolig nem at passe. Skal stå lyst.

I midten er det en Zamioculcas som er nem at passe. Skal stå lyst men ikke i direkte sol. Zamioculcas kræver ikke meget vand.

Til højre er det en Ceropegia, også kaldet en Faldskærmsblomst. Den skal stå lyst og helst tørre ud mellem vandingerne.

 

 

På billeder herunder ses til venstre en stuebambus som er nem at passe. Den skal have masser af lys men ikke direkte sol. Stuebambus skal være jævnt fugtig men skal ikke soppe i vand.

I midten  er det en Sansevieria også kaldet Spydplante. Sansevieria vil gerne have masser af lys og vandes jævnligt.

Til højre er det en Spathiphyllum også kaldet Fredslilje. Fredsliljen kræver en del vand og om sommeren skal den stå væk fra vinduet men om vinteren skal den frem i lyset.

 

 

På billederne herunder er det til venstre en Corokia Cotoneaster også kaldet et spøgelsestræ. Corokia trives bedst i lys men ikke i direkte sol. Den skal helst ikke overvandes men heller ikke tørre alt for meget ud.

I midten er det en Araucaria også kaldet en stuegran. En stuegran kan godt tåle en del skygge men kan også stå lyst. Den skal vandes jævnligt og ikke tørre meget ud. En stuegran vokser langsomt og den er utrolig dekorativ med julepynt til jul.

Til højre er det en stueask. En stueask skal stå lyst men ikke i direkte sol, den kræver ingen særlige vandingsforhold.

 

 

På billederne herunder er det en Euphorbia også kaldet Cowboy kaktus. En Cowboy kaktus kan tåle en hvilken som helst placering og kræver ikke ret meget vand.

I midten er det en Ficus Elastica også kaldet Gummitræ. Et gummitræ kan stå både et mørkt sted men også forholdsvis lyst, bare ikke i direkte sol. Den vil gerne tørre ud mellem vandingerne.

Til højre er det et Eucalyptustræ. En eucalyptus har stærkt behøv for lys og skal have en del vand om sommeren og lidt mindre om vinteren. Den har et utrolig flot løv fordi den har flotte grålige blade.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld