Rødløg, Bananløg, Salatløg m.m.

Vær selvforsynende med løg i haven.

I vores havecenter har vi også forskellige slags stikløg. Vi har de almindelige gule stikløg(Stuttgarter Riesen) og vi har rødløg (Red Braunschweiger)Udover det har vi Bananløg(Birnformige) og så selvfølgelig skalotteløg og Saltløg (Snowball)

Vores løg ligger pakket i 250 grams og 500 grams

250 gram Kr. 16,95

500 gram Kr. 24,95

 

 

Bananløg

Bananløg er søde i smagen og egner sig godt til salater.

Plantes fra marts til maj

Planteafstand: 10cm

Rækkeafstand:40cm

Plantedybde: Løgspidsen lige i jordoverfladen

Kan spises juni-august

 

Aflange sætteløg

Blødere smag end et almindeligt løg

 

 

Salatløg

Frisk og mild i smagen og egner sig til salater. Skindet er tyndere end på andre løg og frugtkødet er lidt blødere.

Plantes fra marts til maj

Plantafstand: 10 cm

Rækkeafstand: 30-40cm

​​Plantedybde: løgspidsen lige i jordoverfladen.

Salatløg kaldes på engelsk for hvide løg. Det er en dækkende betegnelse for løget, der mest adskiller sig fra zittauerløget i farven.

 

 

Gult løg (Stuttgarter Riesen)

Et løg løg med god smag. Meget let at dyrke

Plantes fra marts til maj

Plantafstand: 10 cm

Rækkeafstand: 30-40cm

​​Plantedybde: løgspidsen lige i jordoverfladen.

 

Stuttgarter Riesen er et gult løg med dejlig lækker smag

 

Skalotteløg

Et aflangt løg som er mindre end et almindeligt løg. Skalotteløg vokser i klaser. Hvert løg danner 5-10 nye løg De skal have lidt mere plands end andre sitkløg.

Planteafstand 15cm

Plantedybde: Med spidsen lige i jordoverfladen

Rækkeafstand: 40cm

Plantes fra marts til maj.

Skalotteløg vokser anderledes end andre stikløg. De vokser i klaser og hver løg danner 5-10 nye løg.

 

 

Rødløg

Disse løg minder i formen meget om almindelige løg. De er mildere i smagen og egner sig godt til salater.

Plantes fra marts til maj

Plantafstand: 10 cm

Rækkeafstand: 30-40cm

​​Plantedybde: løgspidsen lige i jordoverfladen.

Rødløg kan også bruges til syltning

2 rødløg 
1 dl eddike
1 dl sukker
lidt peberkorn (kan udelades)

1. Kog eddike og sukker op i en gryde.
2. Skær rødløgene i halve og dernæst skiver eller i ottende dele og fordel dem i en skål/glas.
3. Hæld eddike/sukkerblandingen over løgene. (fordel evt. peberkorne i glasset/skålen)
4. Stil rødløgene på køl og de er klar efter et par timer.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld