Potentilla Goldfinger, Lovely Pink- flotte planter

Potentilla kan også bruges til hæk og fås i flere varianter. Potentilla er en hårdfør og nøjsom hæk der fås i flere højder og med blomster i hvid, rosa, røde og gule nuancer. 

 

 

Potentilla Goldfinger

Kompakt tætgrenet busk, ca 1. meter høj. Grønt løv og mange mørkegule blomster i juni-oktober. Plantes i fuld sol, ingen særlige krav til jordbunden. Kan anvendes som solitør, uklippet hæk eller i grupper. Kan med fordel klippes tidligt forår, for at fremme form og blomstring

Potentilla Lovely Pink
Lav tætgrenet busk, ca. 0,8 m. høj. Grønt løv og mange store lyserøde blomster i juni-oktober. Plantes i fuld sol, ingen særlige krav til jordbunden. Kan med fordel klippes tidligt forår.

.

Potentilla Abbotswood
Mellemhøj løvfældende busk som bliver 1-2 meter høj og 1,20 bred.  Blomstrer fra maj til oktober med små hvide blomster. Kan med fordel klippes i tidligt forår for at fremme form og blomstring. Plantes i almindelig havejord. Trives i sol/halvskygg
e. 

 

15/30cm: 10 stk. kr. 220,00 ved 100stk. Kr. 1800,00
Planteafstand ca. 3-4 pr. løbende meter.

  

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld