Specialøl fra HornbeerVi er  forhandler af øl fra Hornbeer bryghus. Bryghuset er blevet kåret som årets danske bryggeri i 2009, 2010 og 2011 af 10000 danske ølentusiaster
Vi har flotte gaveæsker vi kan pakke dem i hvis man skal have dem med til fest, reception eller noget andet.

Alle øllene koster mellem 45-48 kroner 

 

Framboise

Dette er den forfriskende øl, der kan bruges som velkomstdrink eller ved andre festlige lejligheder. Framboise skal serves kold – gerne fra køleskabet ved 5-7 grader. Skænk den op i et vinglas, gerne lidt voldsomt, så der kan danne sig en flot pink.

Hornbeer Kong Henrik

Det er en øl af typen ’kellerbier’, som er en ufiltreret økologisk pilsner. Vi har brugt appetitlige mængder aromahumle, der kommer til udtryk som duft af blomst og frugt. Kong Henrik er fyldig, rund og festlig ved frokostbordet. Prøv selv

 

Hornbeer Red Cow
En økologisk Brown Ale fra Hornbeer. Brown Ale er den klassiske engelske pub-ale. En overgæret øl med smag fra chokolademalt og karamelmalt.  Og et stenkast fra bryggeriet, går de flotteste økologiske røde køer og græsser.  kan vi jo ikke kalde vores Brown Ale for “Den røde  “The Red Cow” til en god frokost sammen med festlige mennesker. Brown Ale er øllet til den ikke alt for krydrede mad. Prøv den til vildt eller til den gode gryderet.

Hornbeer Blonde
Den er brygget på lyse bygmalte, krydderier, humle, vand og gær. Øllet er med masser af kulsyre og er boblende frisk at se på. Den fremstår ikke klart som en pilsnerøl, dette skyldes ultrafine partikler fra gæren og malten. Blonde er ideel til lette forretter, fisk, skaldyr, kylling eller som velkomstdrink istedet for hvidvinen eller champagnen.
Alkohol: 6,6%

 

Hornbeer Grisk
Den er brygget til ære for den finansielle sektor, der med usædvanlig høj moral varetager en vigtig funktion i samfundet. En humlet type, IPA 6,4% - lige mellem bankernes indlånsrente på 0,5% og udlånsrentern på 13%.

Hornbeer Eskil
I de gamle dage var øl srot, brunt og skident. Skident vil sige at den var ufiltreret. Eskil er opkaldt efter biskop Eskil der grundlagde Esrum kloster i Nordsjælland. Eskil er en knaldsort øl der har fået tilsat belgisk overgær. Øllen kan nydes alene eller til et dejligt frokostbord.
Alkohol: 5,6%

 

Hornbeer TopHop
er en humlet øl, en India Pale Ale det vil sige med moderat bitterhed på ca. 40 IBU, men med masser af duft og aroma fra den nyeste høst af humle. Vi har brugt de amerikanske humler centenniel, simcoe, cascade og amarillo. TopHop er med 4,7% alkohol, en noget lettere øl end traditionel IPA.

Hornbeer Black Magic Woman
Her et bud på en anderledes stout med tørverøget malt. Her er tale om en rigtig mandfolkeøl med meget af det hele. Øllet er brygget på ristede bygmalte, birkerøget malt, tørverøget malt, karamelmalte og alemalt. Den kan serveres til kaftige oste som blåskimmel og lignende.
Alkohol: 10%

Hornbeer Chili stout
En stout brygget med chokolade, kaffe, lakrids, vanilje og chili.
 Vores intension har været at brygge en kompleks øl – ikke for ekstrem, men alligevel med ”kant”. Chilien virker lidt som ”efterbrænder” – kildrer lidt på tungen, uden at være aggressiv.

Hornbeer Dryhop
Denne øl er valgt som årets bedste nyhed 2011 under 6%. Fik platin som bedste øl på Mondial de la Bierre i Strassbourg. Det er en tør humlet øl, det er ikke en IPA -  det er ikke en lager men det er en undergæret øl godt humlet og tørhumlet. En tør øl uden meget sukker. Dryhop er den helt rette øl til en varm sommerdag. Nydes afkølet ved 5-7 grader så er den ekstra frisk. Brygget på bygmalt, hvedemalt, humle. Alkohol: 5,0%

 

Hornbeer Vladimir
Det er nok derfor de nu er sure. Vladimir P er en naturlig arvtager for Tsarina Katarinas foretrukne Russian Imperial Stout på 8,2% fra Hornbeer. Det er 100 år siden, godt og vel. Hun var ikke just kendt for sine demokratiske tilbøjeligheder. Var lidt kold, kolerisk og beregnende. Men når hun kunne drikke en Russian Imperial Stout, så må tiden nu være til en Triple-Russian XXL Imperial Stout på 12%.

Hornbeer Summer
Summer er vores hyldest til den danske sommer - ligesom den - er Summer en smule lunefuld. Bedst som man tror at man får skænket en almindelig lys øl, så opdager man, at Summer byder på smag af hyldeblomst, honning, citrus, humle og krydderier. Summer er brygget så den har lidt naturlig syrlighed - det er med til at gøre den ekstra frisk.

Hornbock
fra Hornbeer er en undergæret øl af den stærke slags med omkring 7 pct alkohol. Vi har tilladt os at trække denne bokøl lidt i retning af vores egen smag. Det har vi gjort ved at anvende lidt mere bitterhumle og en smule røgmalt.

Happy HoppyViking
Det er den hidtil mest humlede øl - en triple IPA med omkring 130 IBU. Der er brugt bygmalte, hvoraf nogle har karamelkarakter. Farven er derfor gylden. Det er tørhumlet øllet ved at lade det trække med humle under lagringen. Det er derfor man fornemmer en tydelig blomsterduft, når man hælder øllet i glasset.

Hophorn

Med Hophorn vil vi forsøge at kombinere det bedste fra flere øltyper. Humlebitterhed og aroma og duft fra IPA’ener, maltfylde og en antydning af ristet malt fra stout og porter. Farven er som valnøddetræ – dyb og mørk

Røgøl

Denne øl er ikke for hvem som helst!
Den kræver sikkert tilvænning for de fleste. Derefter skiller den vandene. Enten elsker man den, ellers også går man i en bue udenom. Prøv den én gang, to gange, tre gange… og døm så. Ideen til denne øl er opstået under et besøg i ølmekkaet Bamberg i Sydtyskland.

 

YTR

YTR – det er imperativ, eller bydemåde, som det hedder på dansk – af ytre, dvs. udtrykke sin mening. Det gør rigtigt mange mennesker. Aldrig er det jo blevet nemmere, end nu, hvor vi har de ”sociale” medier.

Hornbeer Stjernenat
Hornbeer Stjerneat er en øl af typen belgisk tripel. Hornbeer Stjernenat er brygget på bygmalt og hvedemalt og nænsomt krydret med korriander og enebær.

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld