Øl i gavekasser, både danske og fra andre lande

Øl fås i en masse varianter. I Audebo Havecenter har vi en masse forskellige gavekasser med øl. Der er en masse Danske øl men også øl fra andre lande.

 

Danmark rundt gaveæske
12 forskellige øl samlet i en kasse.
Kr. 355,00

Jorden rundt gaveæske
12 forskellige specielle øl fra forskellige lande.
Kr. 465,00

Tysk gaveæske med 6 forskellige øl
Kr. 260,00

Fars øl i gavekasse

Kr. 239,95

Midtfyns Chili Klaus Ghost
Ghost chilien er en af de mest berømte og berygtede chilier i verden. Berømt for sin søde chili-smag, men også berygtet for sin intense styrke på over 1.000.000 SHU.

ASK lanceres i fire smagsvarianter, JERNURT, STENURT, SALTURT og SARURT. Varianterne er nummereret som var det årgangsvine fra 1 til 4. De fire varianter er alle brygget på urter fra den nordiske fauna og har en alkoholprocent på mellem 5,2 og 7,1.

 

 

 

Ask øl Nr. 1 Jærnurt

Duften er syrlig salt med noter af blomme, brændeælder, en anelse brændt sukker eller mørk karamel, salturt, en anelse peberrod, humle og hav. Smagen er blomme, karamel, brændeælder, humle, en anelse citrus og slutter med jernurt.

Ask øl nr. 2 Steenurt

Duften er præget af daddel, sveske, kakao, brændt karamel, skovbund, skovmærke, rugbrød, havre, en anelse røget, kastanje, hassel og animalske noter.Smagen er kraftig og let bitter af daddel, brændt karamel og skovmærke (mandelmasse, men bitter) malt og brændt karamel.

Ask øl Nr. 3 Salturt

Duften er præget af malt, valnødder, salt/hav, kaffe, bitter mørk chokolade, kastanjer,  lidt læder, engelsk lakrids og sveske.Smagen er af mørk malt, sveske, en anelse humle (bittergrøn som et bøgeblad), en valnød eller bitter chokolade.

Ask øl Nr. 4 Sarurt

Duften starter med en let sødlig og salt tone af let røget rugbrød, skovmærke, mandel, humle og grøn papaja. Duften har i tillæg en note af havre birkesaft og terroir.Smagen domineres af humle, havre, rug og slutter med skovmærke. En let bitter finish giver øllet et frisk pust, og får den til at virke forholdsvis læskende.

Duften byder på en anelse brændenælder (som ved en vandkant - sø med duften af træer og nælder), duften virker salt, a la hav eller muslingeskaller. Herudover finder man noter af humle, hø/halm, let røg, malt, hyldeblomst, en anelse lakrids & karamel.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld