Få din drømmeterrasse

Hvis du går og planlægger at lave en ny terrasse, er det nu muligt at købe keramiske terrassefliser hos os. Med keramiske terrassefliser kan du lave din drømme-terrasse som ikke skifter udseende, får ikke flisepest og har en levetid på ca. 20 år. De keramiske terrassefliser er elegante med et klassisk variationsspil.

De keramiske terrasssefliser er 20 mm i tykkelse, hvilket gør det muligt at ligge dem i flere forskellige typer underlag. Fliserne er 60 x 60.

 

Hvorfor vælge keramiske terrassefliser

Sammenligner man keramiske terrassefliser med traditionelle betonfliser, slipper man for det velkende problem FLISEPEST, som plager mange haveejere i hele Danmark. Disse skønne keramiske terrassefliser skal blot vaskes med lidt almindeligt sæbevand og har en lukket overflade, der gør at flisepest ikke er muligt.

I forhold til træterrasser som også kræver vedligeholdelse for at bevare udseende, er det også her en fordel med keramiske terrassefliser.

I butikken har vi en stander stående så man kan se de forskellige modeller samt mærke kvaliteten. De varianter vi har i butikken kan leveres til jer indenfor meget kort tid.

Hvis du bestiller dine fliser i vores butik inden klokken 11.00 kan du få det leveret dagen efter, så projekt ny terrasse kan blive til virkelighed.

Bestilles der over 21 m2 leveres det uden fragtomkostninger

 

 

Keramisk terrasseflise

Kaamos, grå

60 x 60cm

Kr. 299,00 pr. M2

Keramisk terrasseflise

Kaamos, sort

60 x 60cm

kr. 299,00 pr. M2

 

Keramisk terrasseflise

Quarzit taupe

60 x 60cm

Kr. 299,00 pr. M2

Keramisk terrasseflise

Quarzit sort

60 x60cm

Kr. 299,00 pr. M2

 

Keramisk terrasseflise

Quarzit beige

60 x60cm

Kr. 299,00 pr. M2

Keramisk terrasseflise

Quarzit grå

60 x 60cm

Kr. 299,00 pr. M2

 

 

Nyttige informationer om keramiske terrassefliser

- Ændrer ikke farve/udseende over tid

- Levetid 20 år +

- Modstandsdygtige overfor pletter og andre misfarvninger

- Ingen efterbehandling efter nedlægning

- Skal kun rengøres med lidt varm vand og rengøringsmiddel

- Kan nedlægges direkte i græs, sand eller grus

- Kan højtrykrenses uden at skade overfladen

- Billigere løsning over tid end andre traditionelle produkter.

 

 

Med disse keramiske terrassefliser er det blevet meget nemmere at få den drømme terrassse, disse keramiske terrassefliser kan nemlig lægges ovenpå en eksisterende terrasse med nogle specielle fødder som lfiserne opklodses på.

Man skal bare sørge for at underlaget er plant og rengjort, derefter måler og afmærker man, så man ved hvor klodserne skal være. Diverse kabler kan lægges under fliserne imellem det eksistrende underlag og det nye. Herefter er det bare at placere fliserne på de opstillede fødder og man har på den måde fået en ny terrasse uden det helt store gravearbejde.

 

Herunder vises opbygningen ved opklodsning på eksisterende terrasse.

 

 

 

Hvis man vælger at ligge terrassefliserne i grus/sand.

Her foregår det mere, som hvis man ligger almindelige betonfliser. Man udgraver det ønskede areal, hvor man ønsker sin terrasse. Herefter opbygger man et bæredygtigt underlag, hvorefter man nedlægger fliserne i det ønskede mønster. For at sikre, at de ligger rigtigt er det vigtigt at bruge en gummihammer til at sikrer at overfladen er helt plan og stabil. Når fliserne lægges anbefales det, at trække flisene en smule fra hinanden så de ikke ligger og gnider op ad hinanden. Det lille mellemrund fyldes med fugesand.

 

 

 

 

Punktvis nedlægning i græs

Her gælder det også om at ligge hver flise på et bæredygtigt underlag. Det er en god ide først at ligge fliserne på de ønksede positioner med den ønskede afstand. Derefter afmærkes med en spade, hvor flisen skal placeres. Herfter tages flisene op og underlaget etableres, der hvor fliserne skal nedlægges. Når fliserne så er nedlagt, bankes der med en gummihammer på hver flise for at gøre det helt plant og stabilt.

 

 

 

Bæredygtig fliseløsning.

  • 100% genbrug af det rå affald, hvilket reducerer brugen af nye primære materialer og beskyttelse af naturressourcerne.

  • 100% genbrug af det vand der anvendes til processerne og som følge en reduktion af det samlede vandkrav ved produktion, og dermed spares der på vandressourcerne i produktionsområdet.

  • 100% genanvendelse af affaldsprodukter.

  • Genbrug af det ikke-keramiske affald til genbrugsprocesser samt anvendelse til andre produktionsprocesser.

  • 100% genbrug af kemikaliske rensningsrester.

  • 20% reduktion af energiforbruget gennem installation af systemløsninger med høj energimæssig ydeevne.

  • 95% (som minimum) af den påkrævede energi er genereret gennem egenproduktion ved brug af et kraftvarme-system.

  • 15% reduktion af CO2-udledningen.