Skjulere, nisser og accessories

Julen er hjerternes fest, masser af skøn julestemning, nissespil med lyd og hyggelige lysekæder. Julen er så hyggelig og vi gør alt for at skabe en hyggelig julestemning i butikken med julemusik når vi kommer lidt nærmere jul. Vi har alt indenfor nisser i alle farver og juletræer med små smukke kugler i forskellige farver. Vi har også forskellige juleskjulere, hvis man mangler til vindueskarmen eller har brug for en værindegave med en flot jule-stueplante i.

Kom og få inspiration til julen 2019. Hele december måned serveres der gløgg og brunkager hver weekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

¨¨

 

 

 

 

 

 

I vores havecenter har vi også julekugler i forskellige størrelser og farver, de kan købes i små bundter. Vi har også forskellige kogler og andet pynt til juledekorationen. Det hele kan købes i løst vægt, så hvis man kun skal bruge en kogle kan det sagtens lade sig gøre. Hvis man ønsker bånd til sine dekorationer eller bånd til en høngende adventskrans, har vi også dette i forskellige farver og det kan også købes i meter mål. 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld

Læs mere om

Grønt til jul
Grønt til jul
I hele november og december måned har vi en masse artikler til dem som selv... Se mere
Lys
Lys
     ... Se mere
Dørpynt
Dørpynt
I Audebo Havecenter har vi en masse smukke dørpyntsdekorationer. Vores... Se mere
Kirkegårdspynt
Kirkegårdspynt
  Når tankerne går til dem, der ikke er blandt os længere, er det... Se mere