Lidt om os

Historien bag havecenteret
 

Audebo Havecenter er en familieejet virksomhed, som blev startet for 23 år siden. I sommeren 1989 købte Gunnar, som er faderen i virksomheden, og sønnen Lars grunden med et skur på 35m2, som dengang blev brugt som butiksareal.
Hurtigt efter købet blev det skur revet ned, og en ny bygning på 400 m2 blev opført, samtidig med, at alt udenfor også blev istandsat. Det stod færdigt til åbning marts 1990.
I 1992 var det så allerede blevet for småt, og der blev derfor bygget en hal på 600 m2. Hurtigt efter nemlig i 1995 var det igen for småt, og der blev derfor bygget en ny hal på 600 m2. Og sådan blev det ved, for i år 2000 blev der igen bygget en hal på 1000m2. Så var det stort nok, tænkte man dengang, men allerede i 2004 blev der bygget et drivhus på 600m2, som er overdækket og bruges til sommerblomster om sommeren og vinteropbevaring om vinteren.
I 2007 kom datteren så med i virksomheden.
Den dag idag er Havecenteret en moderne virksomhed på 2800 m2 indendørs areal og 6000m2 udendørs. Vores havecenter er ikke kun for haveinteresserede, da de 2900m2 indenfor er fyldt med andre brugs- og pyntegenstande til husstanden.


 

  • Åbent binderi
  • Brugskunst
  • Stueplanter
  • Granit
  • Betondyr
  • Krukker
  • Jord, sphagnum og gødning
  • og mange andre ting

 
I havecenteret bestræber vi os på at være dygtige til at rådgive dig, da vi gerne vil have, at du forlader planteskolen med en fornemmelse af både at være inspireret og beriget med en ny viden om den vare, du får med hjem. 

Servicen i vores havecenter er selvfølgelig helt i top. Vi hjælper gerne med levering af både planter og tunge granit ting. Alt kan leveres, bare det er efter aftale.
 

Malene er en meget dygtig blomsterdekoratør. Hun står altid klar til nye opgaver og der er ingen grænser for hendes kreativitet. Malene har været her i 11år.

 

Rikke har været elev i binderiafdelingen men blev færdig august 2013. Er nu ansat som blomsterdekoratør.

 

Elly hjælper til alle steder i butikken. Elly står også ved kassen.

 

Bruno er gartner og hjælper til lidt alle steder i butikken.

 

 

Jeanette er gartner og har været hos os meget længe. Jeanette er altid i godt humør og med hende kan man være sikker på en god vejledning.

 

 

Helle


 

Gunnar og Lene Nielsen som startede firmaet for 26 år siden. Udover Audebo Havecenter har de også et tulipangartneri i Asnæs.

 

Lars og Jette Nielsen som også er medejere af havecenteret. Lars passer også gården derhjemme i Asnæs og Jette står for alt bogholderi.


 

Vores åbningstider :

Mandag - fredag: 9.00 - 17.00

Lørdag: 9.00 - 15.00

Søndag og helligdage: 9.30 - 15.00

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld