Gør indeklimaet bedre

Stueplanter er igen blevet populære, de er både dekorative i hjemmet men de har også en fantastisk virkning på indeklimaet. Der findes selvfølgelig mange forskellige stueplanter men efterhånden er der rigtig mange som er nemme at passe.

 

Hvis du tit føler dig træt og hovedet synes tungere end normalt, så kan det have noget at gøre med at luften indenfor simpelthen er for dårlig. Mange faktorer spiller ind, når man taler om luftens kvalitet, blandt andet taler eksperterne om at luftfugtigheden har en helt afgørende rolle for om vi trives indendørs. For tør luft vil simpelthen kunne give irriterede luftveje og slimhinder, og er typisk noget vi oplever i fyringssæsonen.

 

Herunder vises de stueplanter som er bedst for indeklimaet.

 

 

Aloe Vera

Aloe Vera har en lindrende effekt på bl.a. forbrændinger og eksem, når man er Af den grund har mange taget Aloe Vera til sig som en stueplante, der udover at være flot at se på, altså også har sin helt egen medicin gemt i de kraftige blade.

 

 

Fredslilje

Fredslilje er blevet en populær stueplante, den er kendt for sine ovale mørkegrønne blade og karakteristiske blomster, samtidig med at den forbedre indeklimaet. Fredslilje er nem at passe, bare den får lidt vand og gødning. 

 

 

Svigermors skarpe tunge

Denne stueplante er nem at passe, den kan gro under næsten alle forhold. Svigermors skarpe tunge renser luften, så den er utrolig god i stuen og på soveværelset.

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld