Græs til alle slags plæner

Græsfrø er ikke bare græsfrø. Der findes mange forskellige varianter og det er vigtigt at vælge den rigtige, hvis man vil have en smuk plæne. Kom ind i butikken og få en snak med os, så du får valgt den rigtige græsfrøsblanding fra starten. Vi har mange varianter afhængig af om det skal være i sommerhuset eller under et stort træ, hvor der er meget skygge, eller bare en helt almindelig villahave. Det er også muligt at låne en såmaskine og en trommel i vores havecenter.

 

 

Turfline Den rigtige

Med denne græsfrøsblanding får du en tæt, smuk og meget slidstærk græsplæne.

0,5 kg Kr. 84,95

1 kg Kr. 129,00

2,5kg Kr. 269,00

7,5kg Kr. 699,00

Græsfrø  til Skygge

Turfline® Skygge udmærket sig ved at bestå af græsarter, som klarer sig godt under skyggefulde forhold. Blandingen giver en tæt, blød, slidstærk og mørkegrøn plæne

1 kg Kr. 139,00

 

 

Græsfrø med blomster

Smukt blomstrende alternativ til græs på områder hvor man ønsker et naturligt udtryk og knap så intensiv pleje. Blandingen består af græsfrø iblandet en lang række forskellige vilde blomsterfrø.

1 kg Kr. 189,00

Turfline Mosfri

Mosfri er beklædt med kalk. Kalk er et vigtigt næringsstof,

som gør græsset mere slidstærkt og sundt.  Dermed er græsset rustet bedst muligt til at konkurrere mod mos

0,5kg Kr. 49,95

1kg Kr. 99,95

 

 

 

Økologisk græsfrø, 1kg

Græsfrø som er dyrket hos økologiske landmænd og er et spændende alternativ til traditionelle græsfrø. 

Den røde Ø-mærke på græsfrøet er din garanti for, at der under produktionen af græsfrøene er taget hensyn til miljø, socialt ansvar og sundhed.

Kr. 159,00

Turfline ECO med microkløver, 1kg

Indeholder mikrokløver, som giver dig en række fordele. Udover at græsplænen året rundt fremstår grøn, har mikrokløver bakterier på rødderne, der omsætter luftens kvælstof til gødning, som græsset kan udnytte. Det betyder, at du kan spare både tid og penge til plænegødning. Eco  er selvforsynende med gødning og er dermed et klimavenligt alternativ til almindelige græsfrøblandinger.

Kr. 159,00

 

 

 

Fritidshus græsfrø

Lavt næringsbehov og høj tolerance. Klarer skygge relativt godt. Lavtvoksende og kræver færre klipninger.

1kg Kr. 109,95

2,4kg Kr. 309,95

10kg Kr. 699.95

 

Substral Græs Magi

Førstehjælp toæ din græsplæne.

Græsfrø med gødning samt et middel som holder på fugtigheden. Denne blanding er hurtig til at spire, så der hurtigt kommer græs.

Kr. 149.95

 

 

 

Pryd og naturgræsblanding

Flerårig frøblanding bestående af 9 forskellige tuedannende græsser med smukke lette blomsterstande. Blandingen er sammensat så der indgår arter der tåler en lang række forskellige forhold som skygge, fuld sol, tørke, fugt, lerjord og sandjord. Arterne er tuedannende, hvilket giver plads til blomstrende urter. Vi anbefaler at så blomster og græsser hver for sig, men hvis man alligevel ønsker at blande blomsterfrø med græsfrø, vil denne blanding være den mest velegnede

Kr. 798.00

Topdress

Velegnet til at bruge på plæner, hvor der er huller som skal jævnes lidt ud, men er altid en god ide da det holder på fugten i plænen og indeholder en lille mægde gødning.

Kr. 69.95

 

 

Dansk plænegræs, 1.8 kg

Denne græs er en alsidig blanding, som etablerer sig hurtigt under de fleste forhold. Såning i forårsperioden frem til udgangen af maj eller i august/september, når jorden er bekvem

Rækker til 60m2

Kr. 119,95

 

Masterline Vejrabaat. 15kg

Tørketålende og salttolerante plænesorter

Vejrabat Masterline indeholder lavtvoksende plænesorter, der sikrer, at den er smuk også i uklippet stand. Blandingen er også god til plæner på tør og næringsfattig sandjord, hvor der ikke er et stort slid. Alle sorter i blandingen har en høj skudtæthed og en lav tilvækst. Rækker til 600m2

Kr. 998.00

 

 

Turfline græskant

9 meter x 9cm Kr. 39,95

9 meter x 15cm Kr. 59,95

Turfline græskant

9 meter x 9cm Kr. 99,95

9 meter x 15cm Kr. 169,95

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld