Det sidste farvel

Der findes mange gode anledninger til at give blomster men der findes også de lidt mere triste. At sige farvel til en man holder af er aldrig nemt, men det er her vi udtrykker vores sidste respekt til det menneske, der har stået os nær. Vores dekoratører er altid klar med gode råd og vejledning omkring valget af blomster til begravelsen.

 

De første billeder her på siden er kranse i forskellige størrelser og udformninger, kransene kan fås med bånd og uden bånd og prisen varierer efter hvilke blomster som man vælger at få i kransen.

 

Mindsteprisen for krans uden bånd Kr. 700,00         

Mindsteprisen for krans med bånd  Kr. 800,00         

Rundpyntet uden bånd

(en krans pyntet hele vejen rundt). Kr. 1200,00

Rundpyntet med bånd Kr. 1300,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udover kranse kan man også få pyntede hjerter med forskellige blomster. Hjerterne er lavet i oasis og kan fås både som et lukket hjerte og som et åbent hjerte. Hjerterne fås fra 900 kroner og op efter afhængig af valg af blomster og størrelse. Hjerterne kan også fås med bånd ligesom kransene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udover kranse og hjerter kan man også få en bårebuket. Bårebuketterne fås i forskellige størrelser og kan selvfølgelig fås i mange farver.

 

 

 

 

 

 

Vi laver også smukke båredekorationer som er en dekoration lavet i oasis. Den fylder lidt mere end en bårebuket og man får her lidt mere højde på. Båredekorationer fås også i forskellige prisklasser og man kan også få den både med og uden bånd.