Juleudstilling

 

Lige nu og resten af året har vi en stor juleudstilling. Hele vores indendørs afdeling er fyldt med alt indenfor jul. Vi har flottte juleskjulere, nisser i alle størrelser, masser af forskellige lys og selvfølgelig alt indenfor juleblomster. Udover dette har vi også en masse skønne Sirius produkter i vores butik, her er også alt ligefra lysende egern, lyskøder, juletræer med lys og meget meget mere. Vi er altid et besøg værd og hver weekend i december måned er der gratis grøgg og brunekager.

Der er også en mulighed for at besøge os som en forening eller et plejecenter. HVer år inviterer vi en masse plejecentre til at se vores juleudstilling. De får alle sammen gratis kaffe og kage og det er så hyggeligt både for os og alle de som kommer. Hvis man ikke allerede har fået invitationen er man velkommen til at ringe så vi kan finde en dato.

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld