Årets gang i havecenteret

 

 

Rhododendronfestival d. 5 maj og d. 6 maj

Det er en weekend med masser af flotte rhododendron i alle størrelser til gode priser. Om søndagen griller vi pølser og serverer kartoffelsalat til alle som har lyst.

 

 

 

Odsherred Fjerkræklub

De kommer og udstiller i Kristi himmelfartsferien fra den 11 maj og frem til den 13 maj. Her vil der være mulighed for at se mange forskellige slags høns og få en snak med de ejerne af de forskellige racer.

 

 

Rosens Uge

Rosens uge fejres over hele landet sidst i juni - først i juli. Det er netop her at alle roserne springer ud og ser aller smukkest ud. Lørdag den 30 juni steger vi frikadeller og serverer kartoffelsalat. Det er Mogens Sørensen fra Weibull som kommer og steger de lækre frikadeller.

 

 

 

Rosen weekend den 18 og 19 august

Denne weekend er en weekend med masser af gode tilbud samt en konkurrence hvor man kan vinde gavekort til butikken. I weekenden vil der være -20% på alle haveroser. Udover til der være en række andre tilbud jord, lavendler osv.

 


 

 

Havens Dag 2 weekend i september

 

"Gør din have til en leg"  Kom ud og leg

Mormors have uden WIFI

Nærvær og samvær er vigtige nøgleord i vores hverdag. Vi vil gerne genindføre tidligere tiders haver. Det var haver, hvor man samledes omkring kaffebordet eller frokosten i det grønne. Det var haver, hvor der ingen WiFi var, hvor far, mor og børn havde deres naturlige gang, og hvor der blev leget.

Det er farmors og mormors haver, hvor der blev lavet saft af rabarber og kogt gammeldaws æblekager. Det er her man hoppede i elastik og svingede sjippetov, gik på stylter og kastede bolde op ad husmuren. På gaden kunne man hinke med hinkesten, og måske legede man dåseskjul eller lavede sækkevæddeløb.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld