Årets gang i havecenteret

 

 

Rosen weekend den 18 og 19 august

Denne weekend er en weekend med masser af gode tilbud samt en konkurrence hvor man kan vinde gavekort til butikken. I weekenden vil der være -20% på alle haveroser. Udover til der være en række andre tilbud jord, lavendler osv.

 


 

 

Havens Dag 2 weekend i september

 

"Gør din have til en leg"  Kom ud og leg

Mormors have uden WIFI

Nærvær og samvær er vigtige nøgleord i vores hverdag. Vi vil gerne genindføre tidligere tiders haver. Det var haver, hvor man samledes omkring kaffebordet eller frokosten i det grønne. Det var haver, hvor der ingen WiFi var, hvor far, mor og børn havde deres naturlige gang, og hvor der blev leget.

Det er farmors og mormors haver, hvor der blev lavet saft af rabarber og kogt gammeldaws æblekager. Det er her man hoppede i elastik og svingede sjippetov, gik på stylter og kastede bolde op ad husmuren. På gaden kunne man hinke med hinkesten, og måske legede man dåseskjul eller lavede sækkevæddeløb.

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld