Et væld af roser

Juni: Rosenweekend

Den 24-25 juni er det Rosens Dag som vi fejrer med en masse gode tilbud på roser samt jord og bunddække til roser. Der vil være et væld af smukke roser i butikken samt en konkurrence, hvor man kan vinde gavekort til butikken.

I anledning af Rosens Dag giver vi 20% på alle haveroser.

Søndag den 25/6 vil der være frikadeller og kartoffelsalat til alle. Mogens starter panden op så det er klar fra kl. 11.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

August: Rosenweekend igen

Her afholder vi igen rosenweekend med en masse tilbud og konkurrencer.

 

 

Den 9-10 september er det Havens Dag


Den nye arbejdstitel for Havens Dag er ”Gør din have til en leg”.

2017 versionen bliver med undertitlen ”Nord, syd, øst eller vest – hvor trives hvilke planter bedst”. Havens dags folder vil indeholde forslag til planter, der fungerer godt i det nordvendte bed, sydvendte bed, østvendte bed og vestvendte bed.

Kampagnen støttes op med tilhørende plakat, og de deltagende havecentre vil være at finde på hjemmesiden havensdag.dk, hvor materiale til pressen også vil være til download. På selve dagen vil man kunne deltage i både lokal- og landsdækkende konkurrence med flotte præmier.

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld