Redskaber, opbindingsartikler

Havetilbehør


 

I vores planteskole har vi alt tilbehør til haven. Vi har bla. inden for redskaber Zink Lysbro og Fiskars redskaber samt Gardena værktøj. Opbindingsartikler og bambuspinde/pæle/tomatspiraler har vi også i planteskolen. Hvis man skal have overdækket sine afgrøder i det tidlige forår har vi også fiberdug. Til ukrudtet udenfor om sommeren har vi også ukrudtsdug. I vores planteskole har vi også en plastikafdeling med forskellige plastik potter i mange størrelser og farver.

 

 

Zink Lysbro

Indenfor redskaber har vi Zink Lysbro som er et kvalitetsprodukt. Vi har mange forskellige varianter såsom rive, hakke, spade, fliserenser, kantspade osv.

Wolfgarten

Et kvalitetsprodukt som er produceret i Tyskland i et overlegent materiale kvalitet. Til de forskellige redskaber behøver man kun et skaft, da de forskellige redskabshoveder kan sættes på samme skaft.

 

Gardena

Er også et kvalitetsprodukt hvor man kan sætte de forskellige dele sammen. Her har vi en masse beskæresakse og forskellige grensakse.

 

Havehandsker

Vi har mange forskellige arbejdshandsker som kan bruges til havearbejdet. Vi har både almindelige billige arbejdshandsker til 19,95 men vi har også den populære Maxi Flex handske.

 

Opbinding

Indenfor opbinding har vi alle modeller, både til store og små træer samt små espaliersøm, tråd osv.

 

Vandkander

Vandkander har vi fra 2 ltr til 10 ltr. vi har også vandkander i zink i forskellige størrelser.

 

Palleramme
80x120cm
KR. 129,00

 

Pindstrup maxikap kr. 149,00


Watermatic Kr. 129,00

Skjuler til kapilærkasse i trykimpræneret træ.
Kr. 198,00

Skjuler til kapilærkasse i malet fyrretræ
Kr. 229,95

 

Plus Blomsterkasse

48x88x47cm

Trykimpræneret malet træ

Kr. 599,00

Fås også i hvid til kr.

 

 

 

 

 

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld